Bringebær i ovnen!

Det er nesten utrolig hva en rask tur under grillelementet kan gjøre med bringebærdesserten.

 

Har du ikke grillelement, kanskje ikke ovn i det hele tatt? Da gjør en skibrenner eller annen gassbrenner nytten - bare du er litt forsiktig med varmen.  Juster gjerne melismengden etter egen smak.

 

2 - 3 dl kremfløte

1 eggeplomme

ca 1 ss melis

 

  • Pisk en skikkelig stiv krem av fløte og melis. Rør så inn eggeplommen.
  • Ha bærene på tallerkener, fordel sausen på dem og strø på litt ekstra melis.
  • Sett dem under grilellelementet til kremen er litt brunet. Følg med!

Den grønneste maten!

Mange av oss vil spise mindre kjøtt. Men hva slags grønt bør vi velge for å få bra med protein? Så flaks at svaret triller rett foran nesen på oss!

 

Trykk på bildet for å se.

Write a comment

Comments: 0